maanantai 12. syyskuuta 2016

Kuvitettu Klassikko: Jane Porterin Skottipäälliköt!


Jane Porter
Skottipäälliköt
KUVITETTU KLASSIKKO
Sovitus: John H.O. Rourke
Kuvitus: Alex A. Blum


Kuvitetut klassikot ovat mielenkiintoisia vanhoja sarjakuvalehtiä, joiden kautta voi tutustua maailmankirjallisuuden tunnettuihin tai vähemmän tunnettuihin teoksiin. Jane Porterin Skottipäälliköt on kertomus Sir William Wallacesta, joka taistelee Skotlannin itsenäisyyden puolesta Englannin kuningas Edvard I joukkoja vastaan. Eletään 1200-lukua.En muista, mistä tämä lehti on minulle kulkeutunut, kannetkin tästä puuttuu, onneksi kuitenkin kaikki tarinalliset sivut ovat tallessa ja löytyy lehdestä myös kirjailijan esittely.

Skotlanti on kiehtova maailmankolkka. Kiehtovuutta on myös tässä tarinassa, jonka haluaisin lukea ihan kirjanakin, vaikka kovin taistelujen täyteinen tämä vaikuttaa kyllä olevan. Juonia ja petoksiakin mukaan mahtuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.