torstai 16. helmikuuta 2017

Kirjoja ystävyydestä!


Ystävänpäivä tuli ja meni ja sitä myöten myös lukuhaaste ystävyydestä. Meinasi mennä ohi myös tämä kooste, onneksi kuitenkin huomasin listauksestani, että tänään on viimeinen mahdollisuus olla mukana. 

Itse ehdin lukea nämä kolme kirjaa ystävyydestä:

Jim Fergus: One Thousand White WomenEn mene sanomaan, etteikö mikään muu lukemani kirja sopisi myös tähän haasteeseen, sillä ystävyys on hyvin vahva tekijä monessa ihmissuhteessa ja niistähän kirjoissa kirjoitetaan. Nämä kolme on nyt kuitenkin sellaisia, joissa ystävyys tulee erityisellä tavalla esille.

Kiitos haasteesta ja oikein hyvää ystävänpäivää - olkoon jokainen päiväsi sellainen. Ilman ystäviä elämä olisi kovin yksinäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.