lauantai 8. heinäkuuta 2017

Naisten aakkoset - Q!

Jatketaanpa taas tätä  Tarukirjan  liikkeelle laittamaa haastetta ja vuorossa on kirjain1. Kuka on suosikkikirjailijasi? 

Kirjahyllystäni  löytyy yksi kirja, jota en ole vielä lukenut, mutta joka kuulostaa kovin kovin kiinnostavalta. Sen on kirjoittanut Ingrid Qvaström. Kiinnostavia kirjoja on vino pino odottamassa lukuvuoroa, joten en soaa sanoa, milloin tartun tähän Kumlingen pappila -teokseen, jonka olen löytänyt äitini kirjahyllystä.

2. Kuka nainen joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?

Queen Viktoria.

3. Vaihtoehtoiset kysymykset (myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät)a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustua paremmin?

Nettiantikvariaatteja selatessani löysin ruotsinkielisen satukirjan Goldslottet barnets, joka kuulostaan kovin kiinnostavalta ja mietin sen hankkimista. Saisi samalla vähän harjoitusta ruotsinkielen suhteen. Kirjan on kirjoittanut Stina Quint. Ei ole tuttu kirjailija eikä teos, mutta kiinnostus kyllä heräsi. 

Myös Dorothy Quentinin romanttisiin kirjoihin on pieni uteliaisuus herännyt. En ole niitä lukenut aiemmin, enkä tiedä onko ne sitten ihan mun juttu, mutta vilkaista ehkä voisi...

b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille?

4 kommenttia:

 1. Sinäkin löysit vastaukset tähän hankalaan kirjaimeen. Ainakin minulle Q oli tähän mennessä vaikein vastattava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Q on vaikea, varsinkin, kun miehet on suljettu haasteen ulkopuolelle. :)

   Poista
 2. Minä olen ajatellut, että hyppään tämän kirjaimen yli! Onnistuit hienosti Q:n kanssa, minulla ei ole tullut yhtään nimeä vielä omalle listalle. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta luin Q-valintasi. Nostan (olematonta) hattuani, löysit kolme nimeä. Tämä on minulla seuraavana vuorossa. Saapa nähdä, löydänkö ainuttakaan nimeä.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.