30 toukokuuta 2019

Kirjaostoksia!



Tuijata-blogissa annettiin Kirjaostos haaste. Minä ostan kirjoja yleensä kirpputoreilta ja antikvariaateista. Uutuuskirjoja ostan harvemmin. Viimeisimmät uutena ostetamani kirjat on Louisa May Alcottin suomentamattomat kirjat Flower fabels ja Hospital sketches. Kirjat eivät ole kovin mittavia, mutta varsinkin Hospital sketches vaikuttaa ensimmäisen luvun perusteella hyvinkin kiinnostavalta. Kielen kannalta se kuulostaa helppolukuisemmalta, mutta kumpikin kirja kyllä haastaa kielitaitoni.

Kirjat tilasin CDON-comista.

Uutuuskirjojen ostamisharkinnassa on muutamia teoksia, mutta saa nyt nähdä. Menoja on niin monenlaisia ja minulla on jo muutenkin niin isot kirjakasat lukemattomia kirjoja, joista en tiedä, mihin ne lykkäisin. Täytyisi hankkia pari uutta kirjahyllyäkin saadakseen kirjat järjestykseen. Olen todellakin kirjojen suurkuluttaja.

Nettiantikvariaatista tilasin taannoin Ayako  Miuran omaelämäkerrallisen Tuuli kääntyy tulevaan -teoksen. Enole ihan varma, mutta luulen, että olen tämän kirjan joskus muinoin lukenut. Pidän kuitenkin Ayako Miuran muutamista teoksista niin paljon, että uskon pitäväni myös tästä.

Pari päivää sitten tilasin myös Eila Kaukovallan kaksi tyttökirjaa: Tuntematon Marianna ja Me tapaamme taas, Marianna. Ne eivät ole vielä saapuneet.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavia kirjaostoksia! Kiitos osallistumisestasi #kirjaostos-haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Ooh, kylläpä näyttävät kauniilta ja mielenkiintoisilta kirjoilta!
    Harmi että kirjaostoshaaste koskee vain kaunokirjallisuutta. :) Minä ostin Englannin reissultakin muutaman pienen kirjan, mutta ne ovat kaikki tieto-/harrastekirjallisuutta.
    Kiitos kommentistasi tänään. Valkokukkaisen kasvin pitäisi olla rohtoraunioyrtti. Useammin sitä ehkä näkee sinertäväkukkaisena. Kukat ovat tosiaan söpöt.
    Ihanaa alkavaa kesäkuuta!

    VastaaPoista

Älä roskaa!