keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Uusi kirjahylly ja kirjainventaario!

Ostin kirpputorilta kirjahyllyn. Siinä sitten olikin urakkaa hellepäiväksi saada se paikoilleen. Onneksi sain velipojan avukseni. Siinä samalla pääsin eroon yhdestä arkistokaapista, jonka tilalle siirsin vanhan kirjahyllyni. Kirjakasat ja sekamelska oli melkoinen, kuten kuvista voi nähdä.

Kun olin saanut kirjakasoja hieman järjestetyksi saatoin levätä ja katsella netistä sarjasuosikkeja ja syödä mozzarellapitsan.

Tänään homma jatkui ja lopputulos on se, että tarvitsisin vielä viidennenkin kirjahyllyn, vaikka toki paljon parempi kuin aiempi systeemi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.