tiistai 22. lokakuuta 2019

VOITA LIPPU Helsingin kirjamessuille! AIKA ON LOPPU!Helsingin kirjamessut lähenevät. Itse ajattelin ensin mennä useammaksikin päiväksi, mutta tilanne on nyt kuitenkin sellainen, että messut jäävät osaltani yhden päivän tilaisuudeksi. Eli olen itse suunnitellut messuilevani lauantaipäivän. Sain kuitenkin taas bloggaripassin ja pari ylimääräistä vapaalippuua, jotka haluan arpoa kiinnostuneiden kesken.
EDIT:
Voit ottaa osaa arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Huom! Jos olet yrittänyt jättää viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, kuten aiemmin oli ohjeistus, niin jostain syystä se ei ole toiminut, joten jos haluat olla mukana arvonnassa, jätä uusi viesti kommenttina tähän postaukseen. Muista jättää sähköpostiosoitteesi tai linkki, josta sinut tavoittaa, jotta saan sinuun yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi.

Arvon siis kaksi kertalippua Helsingin kirjamessuille.

Arvon liput tiistai-iltana 22.10 klo 20.00. jälkeen.

Arvonnassa mukana:

Paula 
Minna
Olli 
EevaM.

EDIT: Suoritettiin arvonta seuraavasti: Kirjattiin nimet paperiliuskoille. Taiteltiin ja pistettiin suljettuun purkkiin. Ravisteltiin. Nostettiin 1. voittaja. Ravisteltiin uudelleen. Nostettiin 2. Voittaja. Lipun saavat: EevaM ja Olli. Onnittelut. Laitan liput sähköpostiin PDF-tiedostona. Onnea mukanaolleille ja pahoittelut häiriöstä ilmoittautumisessa, jolle en itse voinut mitään. Toivotan kaikille oikein mukavaa ja innostavaa kirjamessuviikonloppua.5 kommenttia:

 1. Hei! Kirjamessut kyllä kiinnostavat, ja lähetinkin viestin yhteydenottolomakkeella viime viikolla. Nyt juuri lähetin uudelleen, mutta jos sekään ei tule perille, tässä vielä varmistus asiasta.
  paulan.blogiposti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista. oLet mukana. Yhteydenottolomake ei näköjään toimi, joten muutin ohjeita.

   Poista
 2. Hei! Kirjamessut ovat yksi syksyn kohokohdista, enkä ole vielä hankkinut lippua, joten osallistun oikein mielelläni arvontaan! Lähetin myös viestin lomakkeella aiemmin tänään, mutta hyvä että tulin vielä kurkkaamaan :)

  -Minna
  adesignforlife@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Haluan osallistua arvontaan.
  Olli
  olli93@hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. Hei, mukana arvonnassa :)
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.