sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Pistetäänpä taas kirjoja kiertoon -ARVONTA SUORITETTU!

Tässäpä olisi kirjoja tarjolla kiinnostuneille. Olet mukana arvonnassa toimimalla seuraavasti:

Laita minulle viesti blogin vasemmassa laidassa olevalla yhteydenottolomakkeella ja kerro selkeästi ja yksiselitteisesti, mikä/mitkä kirjat sinua kiinnostavat.  Huomioi, että kommenttilootaan jätetyt kommentit eivät ole mukana arvonnassa ja toivon, että myös antaisit nimen, sillä, roskapostiksi tulkittavat viestit menevät roskiin. Aikaa tulla mukaan arvontaa on huhtikuu tai siksi, kunnes toisin ilmoitetaan.

Laitan kiertoon seuraavat kirjat.
1. 
Nidottu. Siisti ja uudenvertainen. Kertaalleen luettu.

2.
Nidottu. Erittäin siistikuntoinen kirpputorilöytö.

3. 
Nidottu. Uudenveroinen. Kertaalleen luettu.

4. 
Sidottu. Kirjaston poistomyyntikirja. Siisti, ei suurempia vaurioita. 

5.
Sidottu. Siisti.

EDIT: 

Kovin suurta kiinnostusta eivät kirjani tällä kertaa keränneet, mutta kiertoon nämä nyt kuitenkin saadaan ja hyvä niin. Arvonta suoritettiin satunnaisnumerogeneraattorilla seuraavasti.

Kirja 1:
1  Jonna kirjakaapin avain
2  Funchis


Generaattori pysähtyi ykköseen, joten kirja lähtee  Jonnalle.

Kirja 2 (Funchis)  ja Kirja 3 Jenna O. kiinnostuneita oli vain yksi kummasskin, joten ei arvontaa. Laitan kirjat kiinnostuneille.


Kirja 4
1. Jenna O.
2. Jonna Kirjakaapin avain

Generaattori antoi numeron 2, joten tämäkin kirja lähtee Jonnalle.


Kirja 5.
1. Viltsumari
2. Jenna O.
3. J-P Hätälä
4. Paula V.

Generaattori antoi numeron 1, joten kirja lähtee Viltsumarille.

Kiitos kiinnostuksesta ja onnea voittajille ja mukavia lukuhetkiä. Postittelen kirjoja kun ehdin ja saan järjestymään. Seuratkaahan uusia kirjat kiertoon -hankkeita. Kaipa niitä taas jossain vaiheessa on tulossa.

1 kommentti:

  1. Oi miten mukavaa, että saan sinulta tuon kirjan. Kiitokset jo etukäteen. Väki ei varmaan vain ollut huomannut tätä arvontaasi, kirjathan ovat mitä parhaimpia. Minäkin muuten löysin viime tipassa ja samalla myös sinun yhden toisen blogisi,jota en ennen ollut tiennyt olevankaan. Arjen tarinoitasi, mutta todella tykkäsin.

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.