maanantai 9. toukokuuta 2016

Naisten aakkoset D!

Tarukirjasta nappasin tämän haasteen naisten aakkosista. Vuorossa on kirjain D ja kysymykset vanhat tutut.1. Kuka on suosikkikirjailijasi?


Muriel Denison

Hieman tuntemattomampi kanadalainen lastenkirjailija, joka tunnetaan lähinnä Susanna-kirjoistaan. Susannat ovat kirjahyllyni aarteistoa, sillä rakastan niiden englantilais-kanadalaista tyttökirja- ja seikkailuhenkeä.Vosin myös mainita Monica Dickensin, joka on Charles Dickensin jälkeläinen, onko se nyt toisessa vai kolmannessapolvessa. Pidän hänen omintakeisista nuortenkirjoistaan. Hevoshoitola Varsanjalka -kirjoja en ole kovin paljon lukenut, mutta tv-sarjan muistan nuoruuden päiviltä.

2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka nainen joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?


Celine Dion

Hänellä on upea lauluääni ja esiintymiskyky, joka kiehtoo ja koskettaa.

3. Vaihtoehtoiset kysymykset (myös muut alueet, kuin kulttuuri käyvät) a. Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustua paremmin.

Judy Denchin kanssa olisi varmaan mielenkiintoista viettää englantilaista teehetkeä ja keskustella näyttelemiseen liittyvistä tekijöistä.

b. Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille?  


Marie Louise Fisherin tyttökirjahahmon Delian, joka karkaa kotoa ja matkaa jäniksenä yhdysvaltoihin etsimään isäänsä, joutuu intiaanien vangiksi ja kokee monta jännää hetkeä, ennen kuin isä lopulta löytyy.

2 kommenttia:

  1. Tällä kertaa suosikkisi ovat sellaisia, että useimmista en muista kuulleenikaan!! No, Celine Dion on sentään tuttu. Itse en ole vielä löytänyt kaikkia D-kirjaimen suosikkejani, joten katsotaan, mihin päädyn.

    VastaaPoista
  2. Onpa mielenkiintoisia ja minulle tuntemattomia nostoja. Tosin yksi nimi on sama kuin tulee olemaan minun D:ssäni ensi kuussa.

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.