14 joulukuuta 2018

Mitä minä odotan kevään 2019 uutuuskirjoista!


INTO

Kuningatar Viktoria on yksi niistä historian hahmoista, joka on jo vuosia herättänyt kiinnostukseni. Olen aiemmin lukenut yhden suomalaisen kirjailijan kaunokirjallisen teoksen liittyen tähän henkilöön ja uskon, että tämä  on kiehtova ja tutustumisen arvoinen teos, jota voisin harkita jopa ostaa omaksikin.




 

Heikki Hiilamon Näkymättömät sankarit  on toinen Into-kustantamolta ilmestyvä teos, joka kiinnostaa aiheensa puolesta.


Innolta ilmestyy myös kolmas teos, joka onkin erityisen kiinnostava: Ei päivää ilman Elantoa. Elannon historia kiinnostaa sukututkimuksen vuoksi. Elämä Helsingin Kalliossa ja kirjan esittelyteksti kuulostaa kovin kovin lupaavalta. Tämä on ehdottomasti saatava käsiinsä. Mahdollisesti hankittava jopa omaksi.

 SKS

Suomalaisen kirjallisuuden seuralta ilmestyy keväällä elämänkerta Saima Harmajasta. Nuorena kuolleen  herkän runoilijan elämäntarina kiinnostaa hyvinkin.

Saima Harmajan runoihin olenkin jo aiemmin ehtinyt tutustua.

Uskon, että tämä on lukemisen arvoinen teos ja kuuluu suomalaiseen kulttuuriseen yleissivistykseen. 




Uskon, että kevään kirjoissa on vielä monia muitakin kiehtovia ja upeita teoksia, nämä nyt olen ehtinyt katalogeista poimia.

1 kommentti:

  1. Viktoria on minunkin listallani, onhan hän vaikuttanut laajalti yhteiskuntaan, ihan kaikkeen. Ei päivää ilman Elantoa on myös listallani. Mieheni on asunut lapsena noissa Elannon taloissa, luulen että kirja on hänelle hyvin mieluinen - itselle toki myös.

    VastaaPoista

Älä roskaa!