05 maaliskuuta 2018

Harvinaista -haaste! PÄIVITYS





Tänään vietetään harvinaisten sairauksien päivää! Kuten omista blogilinkeistäni voi havaita pidän myös blogia, jossa kerron harvinaissairaan arjesta. Harvinaisten päivän kunniaksi päätin nyt pistää pystyyn lukuhaasteen Havaitse harvinaisuus.

Haasteessa on kolme kategoriaa, joita kukin voi tulkita omalla tavallaan.

1. Kirjassa kerrotaan harvinaisesta sairaudesta
2. Kirja on harvinaisuus
3.Kirjan tarina tai yksityiskohta on tavalla tai toisella harvinainen

Lue, linkitä ja vinkkaa harvinaisuuksista tähän postaukseen, niin olet mukana mahdollisessa arvonnassa, jos löydän jotain harvinaista arvottavaa.

Tämä haaste on voimassa seuraavaan harvinaisten päivään, eli 28.2.2018.

Harvinaisten hauskoja lukukokemuksia!
---

EDIT: Tänään vietetään jälleen harvinaisten päivää! Vuosi sitten julistin lukuhaasteen, jossa piti havainnoida harvinaisuuksia! Itse luin vain kaksi kirjaa, jotka jollain tavalla sivusivat harvinaisuuksia.

1. Anu-Riikka Peuranen: Erään adoption tarina
2. Dani Pettrey: Salattu

Tuliko sinulla vastaan vuoden aikana harvinaisuuksia? Jos, niin laita linkki tähän postaukseen 4.3.2018 mennessä niin olet mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa:

1. Evaria
2. Marika O
3. Irja



EDIT 5.3.2018

Arvottiin voittaja satunnaisnumerogeneraattorilla niiden kesken, jotka olivat jättäneet linkin johonkin harvinaisuuteen. Voittonumeroksi tuli 3 ja voittjaksi Irja. Onneksi olkoon.

9 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen haaste. Osallistun mukaan, koska lukupinossa olisi nyt jo yksi teemaan sopva teos, nimittäin Peter S. Beaglen Viimeinen yksisarvinen.

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva haaste, tähän minäkin keksin jotain ...

    VastaaPoista
  3. Niin on, kiva haaste. Ja oivallista, että aikaa on ruhtinaallisesti löytää se harvinaisuus jokapäiväisyyksien joukosta. Tullaan, tullaan, ajallaan.

    VastaaPoista
  4. Tähän voisin tarttua. Katsotaan mitä harvinaista tielle osuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä jo linkki huomiselle ajastettuun koontipostaukseen. https://evariankirjahylly.blogspot.com/2018/02/haastekoonti-havaitse-harvinaisuus.html

      Kiitos vielä mielenkiintoisesta haasteesta!

      Poista
  5. Kiitokset haasteesta! Vuoden mittaan löysin harvinaisuuksia viidestä kirjasta. Koontini löytyy täältä: https://oksanhyllylta.blogspot.com/2018/02/harvinaista-lukuhaasteen-koonti.html

    VastaaPoista
  6. Kiva haaste. Satutätinä suosittelen tätä, ei ihan heti tule vastaan:) https://mustaleski.blogspot.fi/2014/11/voi-pomperipossa.html

    VastaaPoista
  7. Kiitos Aino 💛 laitoin sp-osoitetta tuonne omaan blogiini, koska mtn viestiä en saanut. Pitäisi kyllä pelittää sen toisenkin, en tajua mikä siinä takkuaa.

    VastaaPoista

Älä roskaa!