07 tammikuuta 2019

Tundran lumoissa -lukuhaasteen koontipostaukset tänne! ARVONTA SUORITETTU!



Tämän vuoden lukuhaasteeni Tundran lumoissa alkaa olla loppusuoralla. Vielä on muutama päivä aikaa lukea ja postailla. 

Itse luin tähän haasteeseen yhteensä kuusitoista kirjaa, jolla saavutin pakkasensietoasteikollani -20 astetta  eli hyvän pakkasensiedon. Kirjat olen listannut Tundran lumoissa  -sivulle, joka löytyy blogin yläpalkista. Tykkään kyllä lukea tundralle sijoittuvia kirjoja, mutta  tuollaiseen pakkassäähän en todellisuudessa kyllä uskaltautuisi kuin aivan välttämättömässä pakossa.

Linkkit koontipostauksiin luetusta pyydän ystävällisesti jättämään tähän postaukseen.HUOM! Olet mukana arvonnassa, kun jätät linkkisi viimeistään 6.1.2019.

Mukana:   
   
Näiden kuuden kesken arvoin jotain, en vielä tiedä, mikä se on, mutta jotain aiheeseen liittyvää, Arvonta suoritettiin siten, että nimet kirjoitettiin lipukkeille, lipukkeet taiteltiin ja opiskelukaveri veti lipukeviuhkasta voittajan.

Voittajaksi osoittautui henkilö, jolla on K i r j a r a k k a u t t a. Nimi näkyy lipukkeessa aika heikosti, kun kynästä loppui muste, kyllä se siinä kuitenkin on. Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille haasteessa mukanaolleille. Mukavia lukuhetkiä edelleenkin. 






Kirjarakkautta oli sitä mieltä, että hän ei ole ansainnut  palkintoa, kun hän ainoastaan kommentoi haastetta. Minä tulkitsin hänen mainintansa jo lukemistaan kirjoista postausta vastaavaksi linkiksi.



Näin ne ajatukset vaihtelee. Päädyin kuitenkin ehdotuksen mukaisesti suorittamaan uuden arvonnan  (onnettarena toimi edelleen opiskelutoveri). Voittajaksi osoittautui Mervi. Onneksi olkoon. Otan yhteyttä.





6 kommenttia:

  1. https://lukuaika.blogspot.com/2018/12/tundran-lumoissa.html

    VastaaPoista
  2. Hei minun saldoksi jäi vain yksi kirja

    https://joklaaja.blogspot.com/2018/02/leif-hamre-lentokone-kadoksissa.html

    Maanpakolaisten planeetalla odotetaan kuuden vuoden talvea täällä, siinä ei varsinaisesti pystytä lumoutumaan tundrasta sotatilan vuoksi, mutta muuten tundrahenkinen

    https://joklaaja.blogspot.com/2018/05/ursula-k-le-guin-maanpakolaisten.html

    VastaaPoista
  3. Täällä minun megakoosteeni: http://suketus.blogspot.com/2018/12/haasteiden-paketointia-helmet-haaste.html

    Kuusi kirjaa siis luettuna, olipahan seikkailu! Mukavaa alkavaa vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  4. Oma haastekoosteeni löytyy yhteiskoosteesta: https://kirjanpauloissa.blogspot.com/2018/12/kootusti-helmet-hiilidioksidi-ja.html

    Tundran lumoissa -haasteeseen luin kuusi kirjaa, jotka sijoittuvat eri maihin ja ovat kirjalliisesti eri genreä, mutta saamelaisten runokirjaa lukuunottamatta muut ovat sisällöltään melkoisen seikkailullisia.

    VastaaPoista
  5. Kuulin tästä haasteesta vasta aivan loppuvuodesta; jotenkin se oli mennyt ohi. Mutta tosi kiinnostava haaste! Itselläni on juuri nyt menossa todellinen arktisten alueiden buumi lukemisten suhteen. Kaksi Velma Wallisin kirjaa Alaskasta ja Bea Uusman Naparetki on nyt luettu, ja talven mittaan tarkoitus olisi lukea Eowyn Iveyn kirjoja.

    VastaaPoista

Älä roskaa!