tiistai 1. joulukuuta 2015

Pienen pieni arvonta! PÄÄTTYNYT!


L.M.Montgomery
Sininen linna
Karisto, 1987

Marraskuun 30. päivä on L.M.Montgomeryn syntymäpäivä. Näin hänen syntymästään tulee ensi maanantaina kuluneeksi 131 vuotta. Ajatelkaahan, jos ei olisi ollut Montgomeryä? Keitä me nykyajan tyttökirjasukupolvet silloin olisimme?

Montgomeryn muistoksi julistan pienen pienen Sininen linna -kirjan arvonnan. 

Jos siis haluat olla mukana arvonnassa kirjoita minulle viesti blogin vasemmassa laidassa olevaa yhteydenottolomaketta käyttäen. Viestit tulevat suoraan sähköpostiini. Näin siksi, että tarvitsen sähköpostiosoitteesi saadakseni sinuun yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi ja kommentointilomakkeessa ei ole kohtaa sähköpostisoitteelle. 

Arvonta suoritetaan 1. joulukuuta, joten siihen asti voit tulla mukaan. 

Huom. Vain yhteydenottolomakkeella jätetyt viestit ovat mukana arvonnassa. Ota siis huomioon, että jos kommentoit tähän postaukseen niin kommenttiviestejä ei oteta huomioon arvonnassa.

----
Arvonnassa mukana:

1. Paula   2. Jenni

EDIT: Koska halukkaita kirjanottajia oli vain kaksi, en halua ruveta enttententtenteelikamenttaamaan, vaaan laitan kirjan tulemaan molemmille. Painokset tosin on hieman erilaiset, mutta tarina sama. Kumpi painos lähtee kummalle on sattumanvaraista ja sokkona laitettu.
Mukavia lukuhetkiä siis!
Postitan kirjat mahdollisimman nopeasti.

6 kommenttia:

 1. Minulla on jo tämä kirja, joten en osallistu arvontaan. :) Mutta kiitos kun muistutit syntymäpäivästä! Syntymäpäiväksi en taida ehtiä lukea enää mitään Montgomerylta, mutta voisin aloittaa vaikkapa tämän Sinisen linnan. Onpas hirveä ajatus, ettei olisi Montgomeryn tyttökirjoja... ovat ne niin iso osa tyttökulttuuria. :)

  VastaaPoista
 2. En ole lukenut ainuttakaan kirjailijan kirjaa ja hyvin olen mielestäni pärjännyt ilmankin. Tiina-kirjat taisivat olla ainoita ns. tyttökirjoja, joita olen lukenut. Viisikoita ei lasketa tyttökirjoiksi. Tarxanit ym. menivät siinä sivussa.
  Minähän luin runokirjoja, ehkä ne olivat sitten minun tyttökirjojani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut ihan asiaa. Kyllä elämässä pärjää ilman Montgomeryäkin. :) Monille tyttökirjojen ja yleensä kirjallisuuden ystäville Montgomery on kuitenkin antanut paljon. Viisikoista muuten tuli tässä taannoin mieleen, että kouluaikaan Viisikkoja taisi lainata sekä tytöt ja pojat, mutta Viisikkojen rinnalla pojat lukivat Bigles-kirjoja, joita tytöt taas eivät suosineet.

   Poista
 3. Ihanasti juhlistat Montgomeryn syntymäpäivää! Kyllä hän on todellakin vaikuttanut monen lukijan sieluun ja mielenmaisemiin. Minulla on jo oma Sininen linnani, joten en osallistu arvontaan :)

  VastaaPoista
 4. Sinisen linnan sain kirjabloggaajaystävältäni ja se on niin ihana, niin ihana <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos voitosta ilman arvontaa ja tulossa olevasta lukumatkasta, josta uskon nauttivani, vaikken Sinistä linnaa olekaan ennen lukenut.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.