lauantai 3. elokuuta 2019

Naisten aakkoset - Ö!

Naisten aakkosia on keräilty Tarukirjan vanavedessä ja vihdoin viimein minäkin olen päässyt suomalaisten aakkosten viimeiseen kirjaimeen, joka on:
Kirjain onkin tavallista hankalampi, mutta aikani salapoliisintyötä tehtyäni löytyi jotain vastauksia tuttuihin kysymyksiin.

 Kuka on suosikkikirjailijasi?Aino Öljymäki on kirjoittanut joitain lastenkirjoja, joihin olisi kiva tutustua. Siitä suosikkisuudesta en osaa sanoa.

Kuka nainen, joltain muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?

Kuvataiteilija Ewa Östergren on kuvittanut joitain kiinnostavia kirjoja, muun muassa tämän Edith Unnerstadin Kesäsaaren kissat. Kissat ovat niin suloisia ja lystikkäitä eläimiä, niin mukava olisi nytkin sellaista pientä karvakerää hyväillä.

Käsitelty kuva


Vaihtoehtoiset kysymykset (myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät)

a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaist tutustua paremmin
Kuvataiteilija Veronica Östermanin maalausten pehmeisiin ja kauniisiin värisävyihin olisi kiintoisaa  tutustua ja ehkä kosketellakin.

b) Kenet suosikkisi haluaisit nostaa esille?

Eipä nyt etsinnöistä ja pähkäilyistä huolimatta tule ketään ö-alkuista naishahmoa mieleen.

--
Nyt on sitten naistenaakkoset purkissa ja purkin kansi pistetään kiinni. Johan näiden kanssa on pakerrettukin.

1 kommentti:

  1. Onnittelut! Pääsit maaliin asti. Löysitpä vielä Ö-naisetkin, vaikka Ö oli yksi vaikeimpia kirjaimia.

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.