sunnuntai 25. elokuuta 2019

Kirjankansibingon tulos!
Kirjakansibingo jäi  kolmeen bingoriviin. Neljäs bingorivi jäi uupumaan yhdestä kirjasta.Yritin tuota lomahaaveruutua, mutta aika loppui, mutta hyvä tulos tämäkin. Kiitos Marikalle Oksan hyllyltä kivasta kesähaasteesta.

 
 
Tässä vielä kannet, joilla otin osaa tähän haasteeseen.Kannet eivät ole mitenkään järjestyksessä, olen vain ne noukkinut suurin piirtein lukujärjestyksessä, mikä sekään ei ehkä pidä ihan paikkaansa.

 
 
 Bingorivit olivat: 
Unenomainen, numeroita, kaunis vaate, eksotiikka, raitoja.
Yö, nainen, matkalla, piirroskuva, kaunis vaate
Unenomainen, Mies, Matkalla, Ei kuvaa, huonekalu,

Lisäksi noukin ruudut: ruutuja, lempiväri, vähintään  5 väriä. jännitys
Pollyanna
Kansikuva puuttuu,
koska kannessa ei ollut
kuvaa!1 kommentti:

  1. Onnittelut onnistuneesta bingokesästä! Kivaa, että sinullakin on yksi Tintti-kansi mukana ruudukossa. Minun Tinttini pääsi kotieläin-ruutuun. P. D. Jamesin kirjan kansi on tosi tyylikäs, musta tausta sopii dekkarikanteen hyvin. Ja kirjakin on kyllä hyvä, luin se jo ennen bingoa ja novellimuoto on Jamesilla hienosti hallussa.

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.