torstai 1. joulukuuta 2016

AIKA TÄHÄN ARVONTAAN PÄÄTTYNYT!

Tarjolla oli ihan monipuolista ja kivaa luettavaa, mutta jostain syystä ei tämä pieni arvontani saanut oikein tuulta purjeisiin. Ainoastaan yksi henkilö kiinnostui tyttökirjapaketista. Tämän vuoksi ei arvontaa suoritettu.
Laitan kuitenkin tyttökirjapaketin siitä kiinnostuneelle. Postitan ne niin pian kuin se käytännön syistä on mahdollista!

1. INTIAANIPAKETTI

Sisältää Ulf Ullerin Haukansilmä ja Othmar Franz Langin Joki peittää jäljet -teokset. Kirjat ovat siistejä kirpputorilöytöjä.  Mainittakoon, että Joki peittää jäljet on yksi hienoimmista intiaaniaiheisista kirjoista, jotka olen lukenut. Se pohjautuu todellisuuteen.

2. Tyttökirjapaketti 

Sisältää teokset: Sinikka Soila: Lissen kesätoverit, Toini Lehtinen Palme: Irmeli järjestää kaiken. Merri Vik: Lottapa tietenkin. Lottakirja on kirjaston poistomyynti, kaksi muuta kirpputorilöytöjä.

3. Aikuispaketti

Sisältää teokset: Chimamanda Ngozi Adichie: Purppuranpunainen hibiskus (kirpputorilöytö)  ja Helena Liikanen-Renger: Maman Finlandaise (arvostelukappaleena saatu. Kirjat ovat siistejä ja hyväkuntoisia.

Olet mukana arvonnassa, kun toimit seuraavasti: Lähetä minulle viesti yhteydenottolomakkeella (löytyy vasemmasta sivupalkista) ja kerro, minkä paketin arvonnassa haluat olla mukana sekä yhteystietosi. Näin siksi, että minun täytyy voida saada yhteys osanottajaan, jos voitto osuu kohdalle. Voit olla, niin halutessasi mukana kaikkien pakettien arvonnassa.

Kirja-paketit arvotaan kuukauden vaihtuessa.

Arpajärjestys:

Tyttökirjapaketti:

1. Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.