perjantai 30. joulukuuta 2016

Kurjen siivellä luettua!

ATC-korttiin kurki tehty kalanluusta, 
höyhenistä ja taustaa itsetehty paperi
KURJEN SIIVELLÄ

haasteen antoi Pinon päällimmäinen blogin pitäjä ja tarkoituksena oli lukea kirjoja, jotka sijoittuivat Itä-Aasiaan. Mielenkiintoinen haaste, sillä haasteen maista ainakin Japani on kiinnostanut minua jo pitkään. Eipä niin ollen olekaan ihme, että lukemistani kirjoista suurin osa sijoittuikin Japaniin.Tässä vielä listausta linkkeineen:

5. Tomihiro Hoshino: Sairaalan puistossa kukkii atsalea (luettu toisen haasteen yhteydessä)

Tilastoituna maittain tulos on seuraava:

Japani               5
Pohjois-Korea  1
Taiwan             2 
Yhteensä          8

Kiitos haasteesta. Mielenkiintoista oli matkata Kurjen siivellä. 

1 kommentti:

  1. Tämä oli tosiaan avartava haaste. Mietin jossain vaiheessa, mistä ihmeestä löytyisi kirjoja Taiwanilta, Macaosta, Honkongista. Unohdin ihan Elma Aaltosen, hänen nimensä ja joku kirjansakin on tuttuja.

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.