lauantai 31. joulukuuta 2016

KIRJAHERBARION KOONTIPOSTAUKSET TÄHÄN - KIITOS! AIKA LOPPUI!

 Vuosi lopuillaan ja nyt on aika koota yhteen vuoden aikana luettua ja haasteissa onnistumisia. Kirjaherbarion osalta kiitän kaikkia mukaan lähteneitä ja kirjallisia kasvioita keränneitä. Oma kasvioni jäi muutamaa vaille tavoitteesta, jos minulla nyt sellaista olikaan. Olisihan tuo kolmekymmentä ollut ihan mukava saavutus, mutta kyllä kaksikymmentäkahdeksankin on ihan hyvä ja kelpo suoritus. 

Vuoden mittaan kirjastoautoreissuilla kyllä tuli vastaan moniakin kirjoja, joista olisi pinnan saanut, mutta kun kirja ei kuitenkaan ollut ihan mun juttu, niin lukematta ne jäi ja näin kasvitkin keräämättä.  Oman kirjaherbarioni löydät yläpalkista. Ties, vaikka vielä sitä päivittäisin ihan vain omaksi iloksi, jos ei muuten.

Muistutus vielä: Linkitä siis tähän postaukseen oma Kirjaherbariopostauksesi viimeistään 1. tammikuuta niin olet mukana arvonnassa. 

5 kommenttia:

 1. http://iltatahdensyttyessa.blogspot.fi/2016/12/kirjaherbario-kooste.html
  Kiitos hauskasta haasteesta! En kuitenkaan osallistu arvontaan sillä asun ulkomailla.

  VastaaPoista
 2. Täällä minun kasvioni: http://suketus.blogspot.fi/2016/12/nelinkertainen-haastekoonti.html

  VastaaPoista
 3. Kiitokset mukavasta haasteesta! Koonti löytyy täältä: http://evariankirjahylly.blogspot.fi/2016/12/4-x-haastekoonti.html

  VastaaPoista
 4. Minun herbarioni on täällä:
  http://kirjanpauloissa.blogspot.fi/2016/12/kurjen-siivella-ja-kirjaherbario.html

  VastaaPoista
 5. Hups, unohdin vuodenvaihteen kiireissä linkittää postaukseni tänne. Nyt kuitenkin: http://kirjojentaika.blogspot.fi/2016/12/kooste-kirjaherbario.html

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.