maanantai 30. toukokuuta 2022

Kesäksi luettava - ARVONTA SUORITETTU!

EDIT: 30.5.2022 klo 14:18

Koska edellinen voittaja ei halunnut kaikkia jäljellä olevia teoksia, suoritettiin vielä kolmas ja viimeinen arvonta, joka voittaja saa siis halutessaan kaikki jäljellä olevat teokset. Arvonta suoritettiin samoin kuin kakkosarvonta ja naskalinkärkeen takertui lipuke, jossa luki Anneli A Onneksi olkoon. Otan yhteyttä.

Kiitos kaikille mukanaolijoille ja mukavia lukuhetkiä. Sääntöjenmukaiset arvonnat olivat tässä.

EDIT: 17:53

Koska voittaja ei halunnut kaikkia kirjoja, suoritettiin uusi arvonta jäljelläolevien kirjojen saajaksi.

Suoritin arvonna siten, että loppujen neljän osallistujan nimet lipukkeilla suljettiin maatuskaan, ravisteltiin ja nostettiin piikillä yksi lappu. Piikkiin tarttui lipuke, jossa luki Jenni (Unknow). Onnittelut. Otan yhteyttä.

EDIT 29.5.2022 kklo 13:36

Arvonta on nyt suoritettu. Onnettarena toimi veljentytär, joka nosti voittolipukkeen. Sääntöjen mukaan ilmoittautuneita osallistujia oli viisi kappaletta. Voittolipukkeessa lukee: Vintagetti.

    


Onneksi olkoon! Otan yhteyttä.


Nyt olisi tarjolla mukavaa luettavaa niin isoille kuin vähän pienemmille tai muuten vain monipuolisesti lukevalle.

Tule mukaan ja ota osaa kivaan arvontaan. Säännöt ovat seuraavat:

1. 

Arvotaan voittaja, joka saa kaikki kirjat tai valintansa mukaan.  Jos voittaja ei halua kaikkia kirjoja, arvotaan toinen voittaja, joka saa loput kirjat tai valintansa mukaan. Jos kaikki kirjat ei vieläkään ole menneet, arvotaan vielä kolmas voittaja, joka saa jäljelle jääneet kirjat tai jäljellä olevista valintansa mukaan, jonka jälkeen loput teokset menevät kiertoon valitsemallani tavalla. 

2.

Ottaaksesi osaa, jätä kommentti tähän postaukseen ja yhteystiedot (linkki toimivaan blogiisi tai  sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa, mikäli voitto osuu kohdallesi.

3. 

Roskapostiksi luokiteltavat viestit poistetaan eivätkä ole mukana arvonnassa.

4.

Arvontaan voi tulla mukaan toukokuun viimeiseen päivään asti.


Arvonnassa olevat teokset näkyvät  kuvassa.  Teokset ovat vähintään kerran luettuja, siistejä ja hyväkuntoisia. Laitan kirjat kiertoon tilanpuutteen takia tai siksi, että teoksia on hyllyssä kaksin kappalein. 

Mukana arvonnassa on siis seuraavat teokset:

Eva Mozes Kor: Auschwitzin kaksoset

Janet Skeslien Charles: Kirjasto Pariisin sydämessä

Carolyn Keene: Neiti Etsivä ja sisäoppilaitoksen salaisuus 

Carolyn Keene: Neiti Etsivä ja balettitossujen arvoitus

Katri Savolainen: Tyttö Mijas-vuorelta

Eino Säisä: Se kesä

Elsa Weng-Nilsson: Nilla ja Salla


Ja sitten, ei kun kokeilemaan onneaan ja saamaan lukuiloa! Mukavia kesänodotuspäiviä ja runsasta osanottoa toivoen. 

Mukana:

Mai Laakso

"Unknown Jenni"

Vintagentti

Raija Annikki

Anneli A.


7 kommenttia:

 1. mukana ollaan,kivaa lukemista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti voi ottaa sinua mukaan arvontaan, koska linkki ei ole toimiva. Selain pitää uhkaavana tai ei avaa sivua. Jos laitat sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi sähköpostiini ainoeinontytar . harjula @ gmail . comiin, niin voin lisätä sinut mukaan.

   Poista
 2. Mukana arvonnassa! Sähköpostini on jenni.mj.nieminen(at)gmail.com.

  VastaaPoista
 3. Vieläkö ehtii mukaan? Toivottavasti.. Nuorten kirjoille minulla ei valitettavasti ole tällä hetkellä lukijaa, mutta Auschwitzin kaksoset ollut tbr-listallani jo pitkään. Myös Kirjasto Pariisin sydämessä kuulostaa todella minun mieleiselleni kirjalle.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva arvonta. Ja niin hyviä kirjoja. Ilman muuta mukana: anneli.airola@hotmail.com

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.