sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Kesälukemista!

 


Instagramin puolella alkoi bookishsummersundays22-haaste, jossa jaetaan sunnuntaisin kesäkuun ajan tietyllä teemalla. Tässä minun lukupinoni, joka varmaankin vähenee kesän mittaan. Tässä tosin on vain viimeisimpiä hankintojani, hyllyssä on enemmän. Odotan kovasti,että paikalliskirjasto saa remppansa  ohitse ja pääsen lainaamaan niin ei tulisi niin paljon hankittua kirjoja itselleen. 


2 kommenttia:

  1. Mukava kesälukupino sinulla. En saa kaikista selvää, mutta ainakin tuo Pako Latviasta kuulostaa kiinnostavalta. En ole sellaisesta kuullutkaan.

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea sitten juttujasi kesäkirjoista. :)

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.