04 lokakuuta 2024

Tuhatneljäsataaviisikymmentäkuusi sivua luettavaa, tai sitten ei!

 


Tässä taas uudet kirjastolainat entisten palauduttua. Täytyy sanoa, että se on aina vähän hakusalla näiden ex tempore -valintojen kanssa, kuinka käy, tuleeko luettua vai jääkö kesken. Edellisistä lainoista jäi 1/4 kesken, mutta olinkin jo lainatessani vähän sillä mielellä, että lainatako vai ei.

Näiden suhteen on parempia odotuksia, mutta saa nähdä. Lukemista ainakin riittää. 100 s + 494 s. +385 s. + 477 s. = 1456 sivua mikä määrä tietysti ei ihan vastaa luettavaa sivumäärää. Ehkä kuukausi ei ihan riitä läpikäymiseen, ellei sitten jää tälläkin kertaa kesken, mitä en toki toivo. Tuo Kuutamo-teos on kaikista ohuin ja tyylillisesti, ensivilkaisun perusteella, sanoisinko omaa luokkaansa. Paratiisi-teoksesta en oikein osaa sanoa takakansitekstin perusteella teinkö erehdyksen vai tulkitsinko genren oikein, mutta saa nähdä, historialliset teokset kuitenkin kiinnostavat ja historiaa näissä tuntuu olevan, todellisempaa tai fiktiivisempää. 

Tällä hetkellä kuitenkin luen yhtä oman kirjahyllyni kirjaa, joten menee joitakin päiviä, ennen kuin pääsen tämän kirjapinon lyhentämiseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti