tiistai 5. huhtikuuta 2016

Naisten aakkoset C!Jospa taas jatkaisin tätä Tarukirjasta napattua naisten aakkoset haastetta. Vuorossa kirjain C ja kysymykset vanhat tutut:

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?


Susan Coolidge, jonka Katy-sarja on yksi rakastetuimpia kirjahyllyjeni teoksista.

2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka nainen joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?Carola. Mielestäni hän oli erittäin hieno ja lahjakas laulaja.

3. Vaihtoehtoiset kysymykset (myös muut alueet, kuin kulttuuri käyvät)
a. Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustua paremmin.

Geraldine Chaplin, Charles Chaplinin tytär vaikuttaa mielestäni kiinnostavalta persoonalta.

b. Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Coran ja muut Crawleyn perheen naiset Downton Abbeyssä. Lady Cora on jäänyt mieleeni lempeänä, mutta silti tahtonaisena. Sydäntäni murtaa suru, jonka hän kohtasi, kun valheellinen seuraneiti liukastutti hänet saippuaan, jonka seurauksena oli keskenmeno. Cora osoitti lopulta miehelleen, että hänessä on voimaa ja osaamista, kun mies tuntui hieman väheksyvän hänen osasamistaan.

2 kommenttia:

  1. Katy-sarjaa minäkin luin lapsena!

    VastaaPoista
  2. Susan Coolidge on nimeltä tuttu, mutta en ole tainnut lukea Katy-sarjaa edes lapsena. Ja Carola - hänellä oli hieno, persoonallinen ääni.

    C-kirjain tulee olemaan minulle haasteellinen, ei suoralta kädeltä tule suuria suosikkeja mieleen monta. Pitää miettiä.

    VastaaPoista

Kirjojen viehätys ei perustu ainoastaan lukemiseen ja siihen liittyviin tunteisiin ja reaktioihin. Osa viehätystä on niistä syntyvä keskustelu, ajatuksen jakaminen.