20 toukokuuta 2021

En vain voinut vastustaa...!

 

En vain voinut vastustaa törsäystä, ja olla ostamatta kun pitkästä aikaa pääsin kiertelemään paikallisella kirpputorilla. Silmät näkivät - mitäpä muuta kuin kirjoja, kirjoja. Ei nämä mitään kalliita ostoksia olleet, mutta kun juuri olen pistänyt muutaman kirjan kiertoon, niin uusia lappaa sisään.

Ja mitäpä sitten ostin ja miksi.

Ensimmäiseksi mukaan tarttui vanha sarjakuvatarina Leilasta. Yhtään en tiedä, minkä lajin sarjakuva tämä on, edustaako seikkailua vai romantiikkaa, mutta vaikutti kivalta tarinalta. Sitten hoksasin vanhan kansakouluajan koulukirjan. En muista, että itse olisin tätä Luontoa oppimassa -teosta kouluaikoina lukenut, mutta Usko Laukkasen kuvittama teos vaikuttaa kovin kiintoisalta ajankuvalta. Timanttisormuksen salaisuus on Israeliin ja kibbutsielämään (?) sijoittuva muistelma ja kiinnosti aiheeltaan. Samoin kiinnostaa Kiinan historia ja sen viimeinen keisarinna. 

Nyt on taas lukemista kerrytetty pitkäksi aikaa,sillä kevään mittaan on tullut hankittua yksi jos toinenkin kirja, ihan vain, kun ei pysty vastustamaan tarinoiden lumoa. Kyllä kai minun täytyisi välillä ottaa vaikka se keskeneräinen kanavatyö saadakseni vaihtelua. Mutta kirjat nyt vain on niin hauskoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä roskaa!