21 huhtikuuta 2016

Kaksisataa sanaa Charlotte Brontesta -HAASTE! OSALLISTUMISAIKAA JATKETTU!



Charlotte Bronten syntymästä tulee 21. huhtikuuta 2016 kuluneeksi 200 vuotta. Bronten muistoa juhlistaneeksi tahdon antaa sinulle pienen luku- ja kirjoitushaasteen.

1. Lue jotain Charlotte Bronteen liittyvää 
2. Kirjoita kaksisataa (200) sanaa Brontesta
3. Julkaise kirjoitus blogissasi ja linkitä se  tämän postauksen kommenttilootassa viimeistään 21.4.2016. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää kirjoituksesi kommenttina tähän postaukseen.

Mukavia lukuhetkiä Bronten parissa, ensikerran tai uusintana.

Viitteenä kahteensataan sanaan mainittakoon, että tässä kirjoituksessa on hieman yli kuusikymmentä sanaa.

Edit: Tarkennuksena mainittakoon, että tähän haasteeseen riittää, kun lukee  jotain  Charlotte Bronteen liittyvää, se tarkoittaa, että esimerkiksi artikkelikin Charlotte Brontesta riittää, ei siis tarvitse välttämättä lukea mitään paksua teosta ottaakseen osaa.

HUOMIO! Kiitos kaikille, jotka ehditte mukaan näinkin nopealla aikataululla. Koska tähän on ollut kiinnostusta, niin haluan jatkaa osallistumisaikaa aina tuonne vuoden päähän, eli 21. huhtikuuta 2017.  Edelleenkin mukavia hetkiä Bronten pariin.

23 kommenttia:

  1. Olen ajattelut uusintalukea Kotiopettajattaren romaanin, vaikken tiennytkään tästä tulevasta merkkipäivästä. Mutta luulen ehtiväni uusintalukuun tuohon päivään mennessä, joten mukana ollaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogijuttuni Bronten Kotiopettajattaren romaanista löytyy täältä: http://oksanhyllylta.blogspot.com/2016/04/charlotte-bronte-kotiopettajattaren.html

      Poista
  2. Hei Aino,

    Ihana haaste! <3 Haluaisin olla tässä mukana, mutta en varmaan muista sitä sitten, kun siihen on vielä aikaa. Olisi kiva jos muistuttaisit minua lähempänä ajankohtaa.

    p.s. Blogini Saran Kirjat on nyt suljettu vain yksityiskäyttööni, mutta minulla on uusi blogi-kotisivu. Laitan sinulle vielä s-postiviestiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä! Sinun blogisi on ollut yksi kiinnostavimpia seurattaviani, joten olisi kiva edelleenkin lukea ajatuksiasi kirjoista. Muistutan kyllä tästä haasteesta!

      Poista
  3. Olen jo pidempään suunnitellut Villetten lukemista. Katsotaan, onnistuisiko.

    VastaaPoista
  4. Hmmm, toisaalta Kotiopettajattaren uusintaluku houkuttelisi, mutta toisaalta taas tässä olisi hyvä tilaisuus lukea jotain muuta samalta kirjailijalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi myös lukea jotain, mikä liittyy Bronteen, esim. hänen elämänkertansa, mikä kiinnostaa minua. Tosin taitaa löytyä vain englanninkielisenä.

      Poista
  5. Hieno haaste, ehdottomasti mukana! Hyllyssä odottelee Shirley sekä Syjärstäkatsojan tarina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, kiireet veivät mennessään ja Syrjästäkatsojan tarina on vasta puolessa välissä :(

      Poista
  6. Mukana!
    https://bibliofiilinpaivaunia.wordpress.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaus on nyt ajastettu blogiini 21.4.2016 klo 09:52 :3

      Poista
  7. Taidanpas osallistua tähän, jos vain sama fiilis jatkuu vielä huhtikuussa! :) Pidän paljon kaikista Brontën sisaruksista ja minulla on jo pitkään ollut lukulistalla Charlotten teos Professori, joten nyt olisi oiva tilaisuus lukea se. :)

    VastaaPoista
  8. Mukana ollaan, jos huhtikuussa vielä Bronte maittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain luettua Syrjästäkatsojan tarinan ja postaus siitä löytyy täältä: http://hh-lukija.blogspot.fi/2016/04/charlotte-bronte-syrjastakatsojan-tarina.html

      Poista
  9. Runonurkkaan ilmestyy 31.3 Charlotte Brontesta 200 sanaa, ja 21.4 kirjanurkkaan arvio Professorista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ensimmäinen:
      http://jokkenrunot.blogspot.fi/2016/03/charlotte-bronte-200-vuotta.html

      Poista
  10. Hei, olen mukana tässä. Luen Kotiopettajattaren romaania uusintalukuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ensimmäinen tuotokseni:
      http://kirjanpauloissa.blogspot.fi/2016/04/jane-eyre-sarjakuvassa.html

      Huomaan, että olet jatkanut aikaa, joten ehdin saada kirjankin blogiin ja haasteeseen. Mikä muuten on uusi haasteaika? Tuossa päivityksessäsi on jotain häikkää...?

      Poista
    2. 22.huhtikuuta 2917. Kiitos huomaiosta. Minulle käy usein niin, että ajattelee yhtä ja kirjoittaa toista. Korjasin postauksen.

      Poista
  11. Mitenkäs minulta on tämä haaste nyt mennyt kokonaan ohi, höh ja pöh. Tähän olisin kyllä tahtonut osallistua. No mutta, hieno haaste joka tapauksessa ja onneksi osanottajia on :) Jonkinlaista Brontë-tuulta taitaa maailmalla muutenkin tuulla, kun on nyt kumminkin tehnyt tähänkin taas mieli palailla :) Onnea Charlottelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoi jatkoaikaa osallistumiselle, joten ehkäpä vielä ehditkin. :)

      Poista
    2. Jee, kivaa kun jatkoit aikaa! Ja tuossa aiemmassa kommentissani pitäisi kyllä lukea että Kotiopettajattaren romaaniin palailla, taisi olla MarikaOksan Kotiopettajatar-kirjoitus vielä liiaksi mielessä kun sieltä tänne hyppäsin :) Tai sitten Charlotte vaan on minulle yhtä kuin juuri tuo kirja :)

      Poista

Älä roskaa!