14 toukokuuta 2020

Kiva postipäivä!


Tänään oli kiva postipäivä. Paitsi, että sain kaksi yllätyskorttia maailmalta, postgrossing-harrastuksen myötä, tuli myös kaksi pakettia. Nämä tosin täytyi hakea postista ja kyllä niillä olikin painoa. Erityisesti toisella.

Ja mitäpä näistä sitten löytyikään muuta kuin kirjoja.


Ruskeassa ja kevyemmässä paketissa oli kirjoja, jotka olin tilannut antikvariaatista, koska en osannut vastustaa 80 % alennusmyyntiä. Tässä kokoelmassa on tarinoita niin Idästä kuin Lännestä ja vieläpä vähän eksoottisemmisakin paikoista (muun muasta tuo sinikanatinen, jossa linnut lentävät ja joka on runokirja).

Toinen paketti tulikin sitten uuden harrastukseni BookCrossingin myötä. Siinä pistetään kirjoja kiertoon joko villisti tai kontrolloidusti kenen tahansa löydettäväksi ja luettavaksi. Kirjat saavat oman ID-koodin, jonka avulla voi seurata missä kaikkialla kirja on matkannut.



Tässä pinossa oli joukko luettavaksi pyydettyjä ja yllätyksenä lähetettyjä kirjoja. Pari kirjaa oli sellaista, mitkä minulla on omissa varastoissani.

Nyt en tiedä,  mihin ensimmäiseksi tarttuisin, tässä on valinnanvaraa. Nämä BC-kirjat pistän luettuani kiertoon jollakin tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä roskaa!