19 syyskuuta 2022

APUA! OSAAKO KUKAAN AUTTAA!

Bloggerin ulkoasua ei pääse muuttamaan. Ei auta edes välimuistin evästeiden poisto. Joidenkin linkittämieni blogien linkit eivät myöskään toimi, minkä vuoksi juuri haluaisin ulkoasua muokata.

EDIT: Siis hallintapaneelissa ULKOASU:n muutos ei onnistu.Teeman kautta onnistuu jotain tehdä, mutta sekin aiheuttaa häiriöitä. 

Onko kenelläkään samaa ongelmaa? 

En pysty löytämään apuja bloggerin ohjeista tuota välimuistin poistoa lukuunottamatta.

Kiitos, jos joku osaa auttaa.

6 kommenttia:

 1. Minulla kanssa nuo muiden blogit ihan sekaisin. Osa on jonon hännillä ja kun painaa linkkiä, tulee vaan koodisekasotkua. Kysyin asiasta Facebookin Kirjablogistit-ryhmässä, vielä ei ole tullut vastauksia.

  VastaaPoista
 2. Minullakin osa blogilinkeistä näkyy suttuna ja on siirtynyt listan loppuun. Ne avautuvat kyllä, kun poistaa osoitteesta turhat loput (default ja jotain muuta), mutta pysyvät silti siellä virheellisinä. Siellä on nyt Bloggerissa jotain häikkää.
  Ajattelin odottaa ja katsoa nostaako näiden bloggarien tekemä uusi postaus blogien linkit oikealle paikalleen. Ehkä se korjaisi asian, jos poistaa nämä blogit listalta ja vie sinne uudelleen, mutta en viitsi tehdä sitä ennen kuin näen, palautuvatko ne muutoin normaaleiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei pääse poistamaan noita gadgetteja, kun ei tuo ulkoasutoiminto pelaa. Harmillista.

   Poista
 3. Jaahas, Ankillakin sama. Uudistunessa Bloggerissa on ollut kaikenlaista. Siitäkään en tykkää, että enää ei näytetä alkukuvia kuin joskus harvoin joltakin bloggarilta. Kommenttikin näyttää ilmestyvän hitaasti (luulin jo että katosi), vai onko siinä vika minun laitteissani.

  VastaaPoista
 4. Sama täällä. Puhelin ei halua näyttää internet-versiota, enkä pääse kaikkiin blogeihin. Toivottavasti korjaantuu itsestään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! On laajempi ongelma, ei vain tämän blogin ongelma. Täytyy odotella ja toivoa, että korjaantuisi tosiaan itsellään.

   Poista