tiistai 11. tammikuuta 2022

Kirjan kannet auki -lukuhaaste KOONTIPOSTAUKSET TÄHÄN! PÄIVITYS!

 Päivitys 11.1.2022

Lukuhaasteeseen tuli kolme vastausta, joiden kesken arvottiin yllätys (mikä se on, en tiedä vielä itsekään). Arvonta suoritettiin siten että nimet kirjoitettiin lipukkeille, lipukkeet taiteltiin, laitettiin tuohipurkkiin, sekoitettiin ja noukittiin pihdeillä yksi lipuke, josta voittajaksi paljastui - Anneli A. Onneksi olkoon. Minulla onkin sinun osoitteesi. Otan vielä yhteyttä, kun löydän jotain sinulle sopivaksi katsomaani. Siinä voi mennä hieman aikaa, kun on opiskelukiireitä, mutta mielessä on kaiken aikaa.

Kiitos kaikille mukana olijoille ja lukuiloa edelleenkin.


Vuoden alussa julistin Kirjan kannet auki -lukuhaasteen avatuksi. Itse en ihan kaikkia kohtia saanut täytetyksi kaksi jäi vajaaksi: Kirja, jossa on mitäänsanomattomat kannet ja Kirja, jossa on erikoiset kannet.

Listaus lukemastani löytyy tältä sivulta.

Jos olit mukana haasteessa, niin laita linkki lukemaasi tai koontipostaukseesi tähän postaukseen viimeistäään 10.1.2022, niin olet mukana arvonnassa. Muistathan, että tarvitsen sellaisen yhteystiedon, jolla voin tavoittaa sinut, arpaonnen osuessa kohdallesi. Katson arvontavoiton saajan mukaisesti.

Mukana:

Anneli A.

Mervi

Suketus

 

3 kommenttia:

 1. Tässäpä linkki postaukseeni. Kerro jos ei avaudu.
  https://kirjojenkuisketta.blogspot.com/2022/01/haaste-kirjan-kannet-auki.html

  VastaaPoista
 2. Tässä haastepostaukseni. Kiitos haasteesta!

  http://lukuaika.blogspot.com/2022/01/kirjan-kannet-auki-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Tässä uudella yrityksellä oikea linkki vuosipostaukseeni, josta löytyy myös Kirjan kannet auki -haasteen kirjalista: http://suketus.blogspot.com/2022/01/kirjallinen-vuosi-2021-ja-kohti-uutta.html

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.