18 huhtikuuta 2020

Se tunne, kun löytää jo pitkään etsimänsä!


Siitä alkaen, kun Sara seitsemän vuotta sitten esitteli blogissaan Aino-Inkeri Kumaran kirjan Ulla peikkotyttö, olen aika ajoin kokeillut, josko se löytyisi nettiantivariaattien tarjonnassa. Kirja tuntuu olevan harvinainen, sillä tähän asti on jatkuvasti saanut vastaukseksi, ei löydy, teos on myyty. Mikä olikaan hämmästykseni, kun tässä muutama päivä sitten kirja löytyiksin erään antikvariaatin tarjonnasta ja erittäin edullisesti. Eihän tätä voinut olla ostamatta, kun on juo vuosia teosta metsästänyt. Kirja oli kuitenkin todella niin halpa, että en kehdannut pelkästään sellaisella summalla tilausta tehdä ja niinpä tilasin lisäksi tämän Florence Montgomeryn Väärin ymmärrrety -teoksen, jota olen harkinnut aiempien tilausten yhteydessä. Selailun perusteella tämäkin kuulostaa erittäin kiintoisalta lapsen elämän kuvaukselta.

Mutta siis se tunne kun löytää jotain, mitä on jo pitkään etsinyt - oi! Voiko tämä olla totta!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu! Olen tästä löydöstä tosi iloinen, varsinkaan en yhtään odottanut, että tälläkään kertaa tärppäisi ja vielä niin odottamaton edullisesti.

      Poista
  2. Aa, muistankin tämän, en arvannut että se on niin harvinainen.

    Mutta näiden kauan jahdattujen yllättävät löytymiset ovat kyllä iloisia tapahtumia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan tätä ei ollut helppo löytää, joitakin kirjoja taas on tarjolla pilvin pimein. Ehkä se kertoo jotain kirjan arvostuksesta. Tätäkin voi olla jossain kätköissä, eikä tohdita laittaa kiertoon. Oli kyllä hieno löytö ja ilahdutti mieltä.

      Poista

Älä roskaa!