12 tammikuuta 2023

Mitä lähti kirjastoreissulla mukaan!

 

 

Kävinpä viemässä vanhoja lainoja pois ja etsin uutta luettavaa. Olo ei kovin kaksinen ollut, joten kirjojen katselu ja makustelu jäi vähän vajaaksi. Mukaan lähti kuitenkin vähän historiaa, vähän kulttuuritutkimusta, vähän kaunokirjallisuutta. Eila Pättikankaan Jokaisella kotinsa oli poistomyynnissä. Näissä menee kyllä jokunen hetki ja lisänä on kaikki kirjahyllyni lukemattomat. Huomenna pistäytynen kirjastoautolla, ehkä sieltä löytyy jotain tunnelmallisempaa, kuin mitä nyt pääkirjaston tarjonnasta löytyi. Kaipaisin sellaista iki-ihanaa lukukokemusta...

3 kommenttia:

 1. Kiinnostavan näköisiä kirjoja löysit. Minunkin pitäisi käydä lähiaikoina kirjastossa jo palautusten ja saapuvien varaustenkin takia. Lukeminen ei vain meinaa yhtään sujua nyt. Minäkin tarvitsisin jotain iki-ihanaa ja todella kiinnostavaa, koska moni kirja tuntuu nyt jäävän kesken tai kokonaan aloittamatta. Olen blogannut kuukauden sisällä neljästä kirjasta, se on kyllä blogiajan pohjalukemia.

  VastaaPoista
 2. Aino:"
  "Kaipaisin sellaista iki-ihanaa lukukokemusta."
  = no sittenpä Rasaa kirjastoautolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida Rasaa kirjastoautolta löytyä, mutta jos pääkirjastolta löytyisi. Täytyy katsastaan. Kirjastoautolla käynti muuten unohtui tänään. :)

   Poista