tiistai 28. joulukuuta 2021

Outi Rossin Vesipullo aavikolla ja muuta kirjahaasteisiin luettua.

 

Outi Rossi

Kuvat: Susanna Sinivirta

Päivä 2005

Pieni miete- ja kuvakirja, jonka yksinkertainen sanoma ja kuvitus antavat syvällistä pohdittavaa.

Takakansitekstissä: "Pieniä ajatuksia, joissa on toivo ja monia mahdollisuuksia."

---

Kirkko ja kaupunki -lehden lukuhaaste kohta 21: Kirja toivostaJohn Fielder

Colorado Wildflowers

Westcliff publishers, Eaglewood, Colorado


Englanninkielinen pieni valokuvateos Coloradon kukista ja maisemista. Ah - pääsisipä noihin seutuihin vaeltamaan. Kuvatekstit ovat hyvin runollisia.

Porin lukuhaaste kohta 14: Taidekirja. 

Katson, että tämän voi luokitella eräänlaiseksi taidekirjaksi, sillä valokuvauskin voi olla taidettta ja luonto itsessään on taiteen esikuva. Tässäkin teoksessa on muutama erityisen upea otos, jotka ovat kuin maalauksia tai ainakin antavat inspiraratiota maalaamiseen. Valokuvat yhdistettynä runolliseen ilmaisuun luo sekin kuvaa taiteellisesta otteesta.

Kirjallinen USA:n osavaltiovalloitus: Colorado

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.