02 helmikuuta 2023

Kirjallisia ostoksia!

 

Tuli vähän törsättyä, mutta kaipasin hieman mielenpiristystä arkeen. Riitta Konttisen Tarinankertoja on ollut mielessä viime vuoden uutuuskirjoista. Paksu ja painava teos tuntuu olevan. Tässä meneekin aikaa, kun tätä lukee. Tämän ostoksen tein kirjakaupasta.

Kirjoihin liittyy myös kirpparilta bongaamaani kolmea DVD:tä. Sienkiewitzin Quo Vadis on tuttu teos, jonka olen joskus lukenut. Filminä en muista nähneeni. Cranfordin naiset on tuttu TV-sarjana ja myös kirjana. Neville Shuten kirjaan perustuva Onnen maa on Australialainen minisarja, joka ei ole tuttu. Nevil Shuten Viimeisellä rannalla on sen sijaan tuttu. Australiaan sijoittuva sarja tämä Onnen Maakin on ja pienen esittelyn perusteella kiinnostava muultakin aiheeltaan ja eettiseltä pohdinnaltaan.

Joko nämä ovat sinulle tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Swanin elämäkerta on jossain määrin ollut blogeissakin esillä. Cranfordin naisista olen joskus ehkä kuullut. :)

    VastaaPoista
  2. Kirja- ja filmiostokset tuovat kyllä piristystä arkeen. Minulla on hämärä muistikuva, että olisin voinut lukea nuorena tuon Quo vadiksen, mutta en ole varma. Elokuvana en minäkään muista sitä nähneeni. Joka tapauksessa kiinnostaisi lukea kirja joskus - ja miksei katsoa elokuvakin.

    VastaaPoista

Älä roskaa!