torstai 28. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 lukuhaastesuorituksia!

Vuonna 2017 oli monta mielenkiintoista lukuhaastetta.  Elokuinen opiskelun aloittaminen kuitenkin muutti jonkin verran lukutottumuksiani ja sillä oli vaikutusta myös haastesuorituksiini. Sain kuitenkin selätettyä Helmet 2017 -haasteen, vaikka menikin viime metreille. Helmet 2017 koosteeni löytyy yläpalkin sivuista. Paljon on kuitenkin tänäkin vuonna luettu ja hyvinkin monenlaista. Seuraavassa koontia nyt vuodenvaihteessa päättyvistä lukuhaasteista, joihin halusin ottaa osaa.


Suomalaista kirjallisuutta on tullut luettua, mutta sataa en ehtinyt saada plakkariin, vaan sain kasaan ainoastaan 35 kirjaa. Lista löytyy yläpalkin sivuista.


Suketuksen muuttoliikkeessä haasteeseen luin seuraavat kirjat. Kategorioita en ole niihin merkinnyt enkä katsastanut, mutta tavalla tai toisella niissä on kyse maasta toiseen muuttamisesta.UUDELLEEN LUETTUA -lukuhaaste

Minä luen paljon ja kirjoja on kertynyt vuosien saatossa monia ja niitä on luettu monesti ja niihin saatetaan palata uudelleen. Vuonna 2017 luin uudelleen ainakin seuraavat kirjat ja saavutinkorkeimman  tason, kuusi tai useampi kirja, eli kertaus non opintojen äiti.
 1. Merri Vik: Lotta on aina Lotta ja Käytä järkeäsi Lotta
 2. Anni Polva: Marjuli  
 3. Nina Bawden: Piilosaaren poik
 4. Elisabeth Kyle: Paatsamakartanon vieraat 
 5. Anna Heinämaa: Iira 
 6. Marian Hostetler: Pelkoa Algeriassa
 7. Anni Swan: Kaarinan kesälomaTämä haaste kiinosti erityisesti, sillä Australia on yksi niistä maanosista, jotka erityisesti kiehtovat mieltäni. Haaste jäi kuitenkin osaltani torsoksi, sillä luin vain yhden kirjan, joka osin sijoittui Australiaan.
 1. Robin Lee Graham: Kyyhky

Tämä olisi ollut myös mielenkiintoinen haaste, mutta jäi tämäkin torsoksi. Ehdin lukea tähän haasteeseen vain yhden kirjan.
 1. Marja-Leena Tiainen: Khao Lakin sydämet 

2 kommenttia:

 1. Olen iloinen, että osallistuit Muuttoliikkeessä-haasteeseen. Teen koontia tässä lähiaikoina.

  Kukko kainalossahan jatkuu muuten tammikuun lopulle saakka, eli vielä ehtii lukea jotakin, jos haluaa. Minä olen vielä muutaman kirjan varannut tammikuun alkupuolelle sitä haastetta silmällä pitäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten. Olen jatkamassa opiskeluja ja opiskelupaikan kirjastosta löytyy varmaan tähän haasteeseen sopivaa kirjallisuutta. Katsotaan!

   Poista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.