08 kesäkuuta 2021

Kirjoja, jotka haluan lukea uudelleen!

 


Kirjarikas elämäni -blogista nappasin tämän haasteen - kolme kirjaa, jotka haluan lukea uudelleen. Toki kirjahyllyni ovat täynnä kirjoja, jotka haluan lukeea uudelleen ja yhä uudelleen, sillä hyvä kirja ei kulu lukiessa.Valitsin nyt kuitenkin nämä kolme erilaista kirjaa, jotka haluan jossain vaiheessa, ehkä jo lähiaikoinakin, lukea uudelleen.

Louis D Wohlin Keihäs sijoittuu ensimmäiselle vuosisadalle Jeesuksen ristinkuoleman aikaan ja tapahtaumiin. Olen tämän joskus vuosia sitten lukenut, mutta en juuri muista tapahtumista paljonkaan. 

Ayako Miuran Rakkauden sola sijoittuu Japaniin ja on traaginen rakkaustarina, mutta myös kertomus itsensäuhraavasta rohkeudesta ja elänän merkityksellisyydestä.

Siinä, missä Wohlin ja Miuran teokset ovat kristillistä kirjallisuutta edustaa Gunnel Linden teos Valassaaren valtakunta nuortenkirjallisuutta ja tyttökirjallisuutta. Tämä kirja on pitkään ollut mielessäni ja muistikuvani siitä ovat hyvin hämäriä. Teos on kuitenkin jäänyt mielenpohjalle ja uudistan mielelläni lukukokemukseni.

Jos joku haluaa jatkaa tätä useissa kirjablogeissa kiertänyttä haastetta, niin aivan vapaasti, itsekin nappasin tämän ihan mielenkiinnosta.


2 kommenttia:

  1. Tämä oli mukava haaste. Minäkin olen lukenut tuon Rakkauden solan; se on todella koskettava tarina. Myös Keihäs voisi olla kiinnostava kirja.

    VastaaPoista
  2. Minäkin osallistun haasteeseen jahka ennätän :D

    VastaaPoista

Älä roskaa!