07 marraskuuta 2022

Romahdus!

 

Se oli yks hetki vaan, kun kirjahylly romahti ja kuului rysähdys! Arvatkaapa, mikä homma oli saada hylly paikalleen ja kirjat järjestykseen. Ei sillä, nyt sen tajusin, että tämä ei voi jatkua näin ja osa kirjoista lähtee  kierrätykseen. Ei sillä, kyllä vielä riittää järjestelemistä ja miettimistä, mutta levähdetään ensin ja katsellaan.  


8 kommenttia:

 1. Voi ei! Se on totta, että jossain vaiheessa se raja kirjoille tulee kyllä vastaan.

  VastaaPoista
 2. Huh! Tsemppiä tuo kasan selvittelyyn...

  VastaaPoista
 3. No ohhoh, kaikkea sitä sattuu! Kyllähän se voi kannustaa viemään osan kirjoista kierrätykseen...

  VastaaPoista
 4. Sitä selvitellessä selvisi, että myös alemman hyllyt kannattimet olivat menneet ja hylly pystyi pystyssä vain siksi, että kansiot piti sitä ylhäällä. Onneksi löysin ratkaisun kannatintappeihin. Minun on tarkoitus jossain vaiheessa viedä osan kirjoista maalle, vaikka ei sen puoleen, kyllä sielläkin täytyisi tehdä inventaariota.

  VastaaPoista
 5. Oi joi, onneksi et jäänyt alle. On sellainenkin tapaus, että kirjahylly on tappanut omistajansa. Meillä pikkuneiti 6v kiipesi juuri viikonlopulla kävelemään olohuoneen kirjahyllyn alimmalle leveälle hyllyllle. Pelästyin, mutta mieheni sanoi, että se hylly on niin vankka, että kestää ja muissa huoneissa olevat kevyemmät hyllyt on kiinnitetty monesta kohtaa. Helpotuksen huokaus.

  VastaaPoista
 6. Hyvä, ettei käynyt pahemmin. Kierrätyksessä on omat hyvät puolensa.

  VastaaPoista
 7. Hurjaa, toivottavasti kirjatkin kestivät putoamisen :)
  Ja joo, tuota on joskus nähnyt että jossain vaiheessa hyllyssä alkavat kannatintapit tai niidne kiinnityskohdat olla kovin kuluneita, ja siinä vaiheessa jotain väliaikaisratkaisuja voi säätää mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on nyt noiden muovisten tilalla metalliruuvit. Suurin syy romahdukseen oli, että olin tupannut hyllyt liian täyteen, kahteen riviin. Oli ihme, että eivät ole aiemmin romahtaneet. Tyhmyydestä sakotetaan, sanoo vanha viisas sananlasku.

   Poista